Trinxacadenes 2009

14.10.2009
SANT ANTONI DE VILAMAJO.Com cada any, la trinxacadenes ha arrivat de nou, i 2 habitants de Sant Antoni hem decidit partir d'expedició cap a Vallromanes:

- Dorsal 262, campió d'edicions anteriors, Ismael Ventura.

- Dorsal 278, sense dades.

La cursa es presentava amb un alt nivell de praticipació, i un recorregut molt exigent, on corredors d'èlit havien hagut d'entrenar el dia anterior la traçada correcte.

L'Ismael, de bicicletes esteve, veient el gran nivell de participació, de més de 600 participants, i l'alta preparació que portaven tots ells, va decidir també agafar el seu kit:





Cal dir que el recorregut va ser impressionant, molt bonic, amb traçades bones i traçades dolentes, amb baixades i pujades.

Com es pot veure en el video, el senyor de bicicletes esteve, va donar un petit pal a la recta de sortida, on només els participants amb les cames més fortes van poder seguir. D'altres, com el participant sense dades, van haver d'establir el seu ritme per complir amb els 35 Km de la cursa, sense patir moltes caigudes.

Finalment:

Després, un cop recollit els premis ( realment el premi important el te guardat ja), vam procedir a recuperar energia, cosa necessaria després de tal esforç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada