Be com molts ja sabeu, aquest mes d'agost, degut a la falta de competicions d'alt nivell que hi ha a Europa, el nostre integrant del grup anomenat AP, va viatjar fins a terres llunyanes per posar-se a to tan psicologicament com físicament per a la pròxima temporada de la modalitat campestre.
Aquí, podem visualitzar unes imatges amb la seva escueta descripció:   


     (part inferior)En aquesta imatge, podem observar com AP realitzar una aferrissada lluita amb el rei, per millorar la musculatura sobretot del tronc superior i de la mandíbula. (tot i que costa d'imaginar, la cara que posa AP es totalment real i no està fingint el patiment que mostra.)


A sobre, podem percebre amb molta cura i sobretot dedicant temps a analitzar i observar, del gran nivell esportiu que tenen fora d'espanya, concretament a Namíbia, on dediquen mes hores a entrenar que a dormir i menjar, fet que es veu clar amb el seu color de la pell i sobretot en que alguns tot i haver fet anteriorment 500 km a peu per anar a l'escola, encara juguen a futbol! 

--> seguint amb el resum de l'estage, continuarem amb mostrar que no tot a sigut agonia patiment i entrenar dur diàriament.
per tal de relaxar la ment, s'ha assistit a les postes de sol mes precioses del món, de ben segur que qui hi vagi no quedarà indiferent.


Altres coses impressionantment belles visitades durant l'estage: cascades victoria: 


















                                         
A l'esquerra es pot divisar tot ique no s'aprecia immensitat que tenen a les cascades, i a la dreta una imatge aerea.

aquí conjuntament amb els meus companys d'arreu del món, be de Catalunya, en mig d'una sessió de quad per entrenar els reflexes, ja que el desert del namib està ple de obstacles inexistents.






tal com va dir AP a l' arribar del viatge:el mes dur de tot, era que desprès de l'entrenament diari, l'ishma, em feia caçar 12 animals amb les meves pròpies mans... ara ja puc dir que soc un home.
per finalitzar l'entrada, connectem amb un link on es pot veure i escoltar la música que va inspirar tot el viatge:  
http://www.youtube.com/watch?v=mZTVYvFURcE&translated=1be la cançó va inspirar, però les imatges... tot i trovar-les un com haver finalitzat l'estage, han inspirat a mig planeta per fer aquest viatge.
video de la nit que es va passar al 
delta de l'okavango.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada