Actualitat cicliste al poble

CÀNOVES, 12/05/2010
Desprès d'un llarg període de temps sense actualitzar, em disposo per posar-vos al dia de com està l'activitat ciclista per les nostres terres:

FG - Desprès de participar al campionat estatal de ciclocross on va obtenir, un top 25 molt destacable, va començar a entrenar com un boig amb la MTB i ara gaudeix d'un estat de forma envejable.

Aquí el podem veure en una de les seves competicions "donant-ho tot".

AP - Aquest membre està desaparegut del món ciclista de competició, encara que hi han rumors que diuen d’haver-lo vist entrenant per l’Índia, encara que no podem confirmar aquesta dada. Aquí tenim una de les imatges que ens ha enviat un informador secret, a la mateixa podem veure AP entrenant d’incògnit.

ET - També conegut com "El gran membre", sembla que ha deixat les dues rodes una mica de banda i ha començat a córrer a peu, l'ultima imatge que tenim d’ET es aquesta.

AT - Desprès de no aprovar les OPOS per bomber per dos dècimes(4,8), va caure en una depressió i menjar-se tots el gofres del Vallès, sembla que mica en mica torna a entrenar-se i agafant la forma. Aquí tenim la imatge d'un dels darrers entrenaments, en concret, realitzant series en pla.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada